INSON KAPITALI RIVOJIGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR - Asamxodjayeva, Shoira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada inson kapitaliga investitsiya kiritishning mohiyati hamda inson kapitalini shakllantirish va rivojlantirishga ta’sir etish omillari, shuningdek ularning tarkibi o’rganilgan. Asosiy omillardan biri sifatida ta’lim tizimi orqali inson kapitalini rivojlantirish yo’nalishlari keltirilgan.