ГЕОИҚТИСОДИЙ МУНОСАБАТЛАР ШАРОИТИДА ТРАНСПОРТ ЛОЙИҲАЛАРИНИ АМАЛГА ОШИРИШГА БЎЛГАН ЁНДАШУВЛАРНИНГ ТАҲЛИЛИ - Камалов, Акмал; Саматов, Ғаффор (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу шарҳда изланишларимиз объекти бўлган Марказий Осиё минтақасининг геосиёсий муаммолари, транспорт коридорлари, транзит салоҳияти, транспорт-логистика кластерлари концепцияси, логистика провайдерлари ҳамда минтақанинг транспорт тизимига тегишли бўлган лойиҳаларига оид мунозарали масалалар ечимларига бағишланган изланишлар ва олимларнинг ўзлари эьтиборга лойиқ илмий-амалий хулосалари орқали таклифлар берилган.