INNOVATSIYALARNI RIVOJLANTIRISHDA INSON KAPITALINING O’RNI - Asamxodjaeva, Shoira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2022)
Maqolada innovatsiyalar tushunchasi, innovatsion jarayon bosqichlari hamda tadbirkorlikning innovatsion faoliyat bilan bog’liq jihatlari, shuningdek innovatsion tadbirkorlikning turlari tadqiq qilingan. Korxonalarda innovatsion faoliyatni rivojlantirishda inson kapitalini o ’stirishyo’nalishlari o ’rganib chiqilgan.