ДАВЛАТ ХУСУСИЙ ШЕРИКЧИЛИГИ АСОСИДА ТЕМИР ЙЎЛ ХИЗМАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИНТИРИШ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР - Паязов, Мурод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада давлат хусусий шерикчилиги асосида ҳалқаро тажриба, амалга оширилган ишлар, темир йўл хизматларидаги муаммолар, муаммоларни ечимини топиш учун илмий тадқиқот натижалари асосида хулоса ва таклифлар ўрин олган.